Hur ser den ultimata (o)konferensen ut?

Jag har en idé om att jag vill dra igång en okonferens i Linköping. Dels för att det skulle vara otroligt roligt om det hände på hemmaplan och dels för att det skulle vara roligt, även för andra kan jag tänka mig, om det hände någon annanstans än Göteborg och Stockholm. (Japp. Jag är fullt medveten om att det finns både konferenser och okonferenser i andra städer.)

Samtidigt som jag älskar okonferenser känner jag att det ibland kan vara schysst att ha en eller flera session(er) att verkligen se fram emot redan innan det börjar. Därför är jag lite inne på Feffes spår om att en hybrid vore bra. Men egentligen har jag ingen aning om vad som uppskattas eftersom detta bara är min egna åsikt.

För att få tag på vad NI har för åsikter om konferenser och okonferenser har jag satt ihop en kort undersökning. Värt att nämna är att jag kommer vara extremt öppen med vad resultatet blir.

Vill du hjälpa mig genom att delta i undersökningen? Då ska du klicka HÄR.

Bilden är tagen av Tomas Wennström under SSWC 2012 (CC BY 2.0).