Tack för #SSMX!

Nu har den officiella SSMX-dagen tagit slut för min del och jag har haft sjukt trevligt. Big up till @cbjorkgren och @NiklasDahlqvist som styrt ihop det här! Jag försökte idag att lyssna och ta in mycket mer än vad jag gjorde under till exempel SIME. Jag är osäker på vilken metod som är bäst.

Den session jag tyckte var bäst var helt klart Anton Johansson och Björn Fants dragning om Osom. Fredrik Wass har sammanfattat väldigt bra. Jag ska försöka sammanställa mina tankar och förhoppningsvis få ihop ett blogginlägg men ikväll är det inte riktigt läge för det. Jag har lite annat på schemat så att säga.

Till sist måste jag tyvärr meddela att #twistan-brunchen har blivit inställd för min del. Jag känner tyvärr att jag inte riktigt har ork för det och så vill jag komma hem relativt tidigt. Sorry!

  • Kul att du tyckte det Oscar! Vi är sjukt peppade. Hojta gärna om du har tankar eller feedback!