Läsvärt om sociala medier

grupp

Solid Publication har vi länge haft en Facebook-grupp som vi kallar för länktips. Vi har egentligen delat med oss av allt vi hittat som relaterat till webbutveckling, sociala medier, reklam och kommunikation. Det har tidvis blivit upp mot 50-talet länkar per dag.

Vi har så klart tänkt att vi ska utnyttja det här på något mer sätt än att bara dela internt. Allt från att det ska vara gratis för våra kunder till att göra det till en betaltjänst för alla har varit på tapeten. Vi bestämde oss dock för något helt annat och startade idag gruppen Läsvärt om sociala medier på Facebook. Gruppen är öppen för alla och tanken är att alla ska bidra – antingen med länkar eller i diskussioner kring länkarna.

Är du intresserad av sociala medier tycker jag att du borde hoppa in och bli medlem omedelbums!