Som ett barn innan julafton!

Jag vet inte riktigt varför men jag börjar få lite fjärilar i magen inför SSMX. Inte för att jag är nervös utan för att jag tycker att det ska bli så förbannat kul. Träffa nya och spännande människor samtidigt som man lyssnar på intressanta sessions. Helt ärligt har jag svårt att se hur min helg skulle kunna spenderas på ett bättre sätt. (Skulle möjligtvis vara en varm strand men det finns liksom inte på kartan ;)

Så, vilka sessions har jag planerat att gå på? Curators of Sweden med Johannes Karlsson från VisitSweden, Helahelgenmys med Therese Reuterswärd och Karin Eriksson från Scandic, Så vågar du utmana jättarna med Anton Johansson och Björn Fant från Osom, Deeped Niclas Strandhs Klout-dragning och Fritjof Anderssons startup-snack är fem givna kandidater för mig. Tyvärr verkar det inte som om jag kommer få lyssna på alla men det ska nog gå bra ändå.

Och förresten, om du stannar kvar i stan på söndag eller rentav bor i Stockholm skulle jag gärna träffa dig på #twistan-brunchen!