Carl Waldekranz om “the Dark Years”

Jag har tidigare skrivit om Tictail, en tjänst jag fullkomligt älskar trots att jag själv inte använder den. Jag var uppe i Stockholm och träffade killarna förra vintern och insåg snabbt vilken bra idé det var de hade på gång. Tjänsten är än idag inte färdigutvecklad men det ser jag bara som en bra grej. Det ska ta lite tid att göra bra saker, tänker jag. Och ja, det kommer ju inte bli helt färdigt heller.

Men i alla fall, i september förra året var grundaren Carl Waldekranz på Creative Mornings i Stockholm och pratade om sin resa. Hur han lärt sig av sina misslyckanden och hur viktigt det är att misslyckas för att komma någon vart. Och, så klart, hur misslyckanden alltid leder vidare till något bra. Det gäller bara att hitta åt vilket håll man borde titta.