Min återfunna kärlek till design och nyfunna kärlek till utveckling

När jag gick i sexan läste jag webbdesign som elevens val. Jag kämpade en hel del med sajten men i slutet av läsåret hade jag åtminstone fått ihop en sida som jag, på den tiden, tyckte var jävligt ball. Nu? Not so much. Gå in och kolla själva på xzerman.webs.com på egen risk!

Precis som mycket annat har mitt intresse för front end-utveckling svajat upp och ner. Nu är jag uppe i någon slags all time high vad gäller intresse och tycker bara att allt är sjukt jävla kul. Den sajt ni surfar på nu har jag byggt själv och det är jag oproportionerligt stolt över. Jag håller på med en promotionsajt till mig själv där jag hela tiden upptäcker nya saker jag vill använda mig av. Mest för att det verkar coolt.

Mitt nästa projekt däremot handlar om lite mer än HTML och CSS. Jag ska ge mig an att bygga en tjänst genom Twitters API. Jag har absolut ingen aning om hur det kommer att gå. Har ni några tips på saker att undvika eller att tippa närmre på tas de tacksamt emot, annars är jag rädd att jag kommer drunkna i information jag inte har en aning om vad den betyder.