#twistan-brunch i samband med SSMX

Tre veckor har snart passerat sen jag publicerade inlägget om mitt nyårslöfte. Twistan som jag kallar det har fått ta emot helt fantastisk kritik. Det känns sjukt kul, mest för att det var en spontan grej för att lova mig själv att träffa människor som inspirerar mig.

Problemet, eller i-landsproblemet kanske jag ska säga, är att jag börjar komma på väldigt många jag vill träffa. Lyckligtvis bor många i Stockholm och de flesta är intresserade av samma ämnen och, i det här fallet, samma evenemang.

@jocke kom med förslaget att göra det till en tweetup. Bra idé, tycker jag. Men det kommer inte att bli en tweetup, det kommer bli flera. Det är jag säker på. Den första kommer med allra största säkerhet att ske på söndagen efter SSMX och är i form av en brunch.

Eftersom jag inte har överdrivet bra koll på vad Stockholm har att erbjuda bad jag grymma Feffe Kaufmann (som för övrigt är på gång att starta företag, kolla in här och på Facebook! Och gilla sidan, annars dör tre kattungar) om råd. Han tipsade om Strand vid Hornstull med beskrivningen att det är ett trevligt ställe. Jag litar på Feffe!

Är ni sugna på att titta förbi? Bra, då ses vi där.