Mitt nyårslöfte för 2013: träffa folk!

Undantaget fjolåret (då jag lovade att under 2012 inte sluta med nikotin, bara för att gå emot normen och faktiskt kunna hålla mitt löfte) har jag aldrig lagt ett nyårslöfte. Jag är dock av åsikten att det aldrig är för sent att lära sig och prova på nya saker.

Därför blir mitt nyårslöfte inför 2013 att träffa folk. Inspirerande folk som kan lära mig och nyfiket folk som jag förhoppningsvis kan lära något. Här kommer #twistan (twitter+listan, smart va?), helt utan inbördes ordning:

Listan kommer garanterat uppdateras och göras längre. Vet ni med er att det finns någon där ute som jag bör träffa kan ni väl kommentera här eller pinga mig på Twitter? Reklam, e-handel, entreprenörskap, sociala medier och skrivande är fem ämnen jag vill talas vid om. Och du, du behöver inte ta illa upp bara för att du inte är med på listan. Jag vill träffa dig ändå. Hör av dig!

Till sist vill jag lista några jag träffat tidigare men jättegärna vill träffa igen. Mycket för att de är extremt trevliga men också tack vare intressanta åsikter, framtidsutsikter och mycket mer.

Uppdatering 19/12: det verkar som om det kommer bli en eller, mer troligt, flera tweetup av detta. När, var och hur är ännu oklart men jag gissar på att jag kommer träffa många under SSMX eller SSWC. Dessutom har jag tänkt tanken att hålla en tweetup i Linköping, mycket möjligt att det blir en tredje valmöjlighet.