Jag har fixat jobb!

Innan jag fick klartecken att jag skulle få praktisera på Anfang fick jag skriva ett arbetsprov. 2 000 tecken (exakt faktiskt) om mig själv. En ganska stor utmaning eftersom att jag då hatade att prata om mig själv. Jag lyckades uppenbarligen ganska hyfsat i och med att jag fick platsen men idag är det ett stycke jag vill lyfta fram.

Men känner man Oscar vet man att han inte är helt vanlig. Han har stora drömmar, precis som alla andra. Men det som skiljer honom från genomsnittet är att han ska iscensätta alltihop under ett år. Han ska starta Sveriges ledande nyhetssajt för E-sport. Han ska starta två företag. Och så ska han bli copywriter.

Det blev ingen e-sportsajt, även om det fortfarande finns planer på det, och det blev inga företag, även om det fortfarande finns planer på det. Men copywriter, det blev jag ta mig fan!

Den 22 januari, precis efter att min praktik tar slut, börjar jag officiellt som copywriter på Solid Publication! Och ja, jag behöver väl knappast nämna hur glad jag är? Dels för att jag kämpat mig fram till det här men också för att det visar att det funkar att vara lite galen.

  • Stort grattis! Break a leg :)

  • Jag gillar galen framför att aldrig våga. Och det där med “Break a leg” tycker jag passar så himla bra. Att våga sig på chansen att göra ett genombrott. Och där ett möjligt benbrott faktiskt bara är till för att läka och ge lärdomar. All lycka! /Peter Odéus

    • Tack, Peter! Och detsamma, så klart. Det ska nog gå vägen för oss båda.