Jag ska blogga under SIME – vill du vara min +1?

I förrgår fick jag ett sjukt roligt mail från Jennifer Bark. Jag har fått ett bloggpass till SIME! Tillsammans med @durietz, @deeped, @fridanelhans, @ipillan, @peterrosdahl, @robsearch och @saraohman kommer jag blogga direkt från evenemanget.

Men det är inte det roligaste. Jag har nämligen fått ytterligare ett bloggpass att dela ut. Därför frågar jag er om det är någon som vill haka på. Det enda som krävs är egentligen att du har en relevant blogg som uppdateras titt som tätt.

Känner du att skulle passa perfekt som min +1:a eller har du en polare som du tror skulle vara taggad? Tipsa mig i kommentarfältet eller på hej@oscaraltkvist.se med namn, URL till bloggen och en motivering!

UPPDATERING: Jag har nu valt min +1:a. Det blir ingen mindre än Sveinung Skaalnes (@skaalnes)!

  • Hade varit kul men jag är tyvärr uppbokad på annat! :