Taggad för livet – ett projekt om digitala fotspår

I slutet av mars visades dokumentären Du är googlad (Finns på SVT Play till och med 22 mars 2013) på SVT med bland andra grymma grabbarna Johan Ripås och Nikke Lindqvist. Snabbt förklarat handlade det om hur du kan göra för att äga ditt eget namn på Google genom att lämna digitala fotspår lite här och där.

Igår lanserades Taggad för livet – ett projekt med samma grundtanke, fast med lite annorlunda fokus. Projektet ska, som de själva beskriver det, “få dig och andra föräldrar att börja diskutera denna viktiga fråga.”

Jag tycker det här är rent ut sagt skitbra och det kommer du säkerligen tycka också. Så hoppa in på www.taggadforlivet.se för att läsa mer. När du ändå är igång kan du gilla dem på Facebook och följa dem på Twitter.

Dela vidare till nära och kära men framför allt de äldre. Vi unga förstår redan vikten av det här.