E-handelsonsdag: Sunny days


Medan halva E-handelssverige roar sig på Nordic eCommerce Summit sitter jag hemma och käkar chips. Men eftersom det är onsdag bjuder jag mig själv på dagens höjdpunkt, E-handelsonsdag!

Sommaren börjar som bekant närma sig och finns det en sak man inte kan få nog av under sommaren (Förutom sol, såklart!) är det solbrillor. Grabbarna på Sunny days säljer just solglasögon (Och vanliga klarglasögon), till helt överkomliga priser.

Om jag inte gjort, den sjukt onödiga egentligen, investeringen i ett par äkta Ray-Bans förra året hade jag beställt ett par härifrån på momangen.

Efter lite luskande kom jag faktiskt på att det är Sunny days födelsedag idag. Alltså ryter vi till och säger GRATTIS! Hoppas på fler lyckade år för er!

Utseende och innehåll

Jag gillar utseendet på Sunny days något enormt. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det men jag gissar på att det har något och göra med färgkombinationerna och de minst sagt kaxiga produktbilderna.

Angående innehållet i butiken blir jag lite besviken. Med coola bilder innehållandes uppstoppade skator tycker jag att det finns mer att hämta i underhållningsväg via produkttexterna.

Även på Om oss-sidan saknar jag något. Den är helt klart godkänd, men jag skulle lägga till en kort presentationtext om varje medarbetare. Kanske vilka favoritbrillor personen i frågan har också.

Utbud

Totalt finns det 18 produkter varav tio är solglasögon, två är klarglasögon och sex är tillbehör. Något snålt för att ha varit igång i ett år, tycker jag.

Men å andra sidan är alla artiklar fräscha. Och hellre det än att det finns massvis med skitgrejer. Men, finns det fler liknande? Plocka in, plocka in, plocka in!

Kort och gott

+ Designen
+ Pinterest
+ Apsnygga bilder

– Halvtaskiga produkttexter

Konkreta förslag

– Fixa till lite roligare produkttexter.
– Mer personlig Om oss-sida. Tänk: vem är vem och vad gillar ni?
– Fler produkter!

  • Tack för gratulationerna och ett fint inlägg :)

    Alltid trevligt och bra med konstruktiv kritik. Vi ska absolut ta med dina förslag i våra utvecklingsplaner.

    Fler solglasögon kommer nästa vecka :)

    • Ser fram emot det! Kanske, kanske lägger iväg en beställning ;)