E-handelsonsdag: Wilma&friends

Vi fortsätter såklart med E-handelsonsdag även denna vecka. Temat blir återigen inredning men denna gång med fokus på miljömedveten sådan. Jag pratar såklart om Wilma&Friends!

Utseende och innehåll

Sajten är väldigt trevlig att titta på. Det är sköna färger och snygg design på ikoner med mera. Men jag är lite tveksam till upplägget och exponeringen på vissa sidor. Som exempel tar vi Om oss-sidan. Texten högst upp är alldeles för liten. Bilden borde vara mindre eller läggas på ett annat ställe för att ge mer utrymme åt texten. Det ser ungefär likadant ut på andra sidor, vilket tyvärr gör att det blir alldeles för rörigt, speciellt på informationen om frakt och leverans.

Produkt- och infotexterna i sig är i mitt tycke bra, men avsaknaden av någon riktig struktur gör det tyvärr svårt att tycka om helheten.

Sökrutan får gärna hoppa upp ovanför navigationen.

Utbud

Det finns väldigt, väldigt mycket roliga grejer hos Wilma&Friends. Vad sägs om väggdekalen Oh deer eller brevpressen Hugo?

Känner man sig inte redo att handla finns det åtminstone en väldans massa att ta inspiration ifrån hos Wilma. Kika in vetja!

Kort och gott

+ Fin sajt
+ Bra utbud
+ Miljömedvetet!

– Strukturen på de textbaserade sidorna
– Något krånglig kassa