E-handelsonsdag: Tonerlagret

Dagen till ära handlar denna veckas E-handelsonsdag om en av Emeets initiativtagare. Det är Rikards tur att synas genom Tonerlagret. Rikard driver också Strumpgalen, en sajt jag återkommer till i E-onsdag i ett senare skede.

Utseende och innehåll

Sajten är snygg och simpel. Navigationen är jävligt enkel. Mycket mer finns det inte att säga om det. Grönt är skönt, helt enkelt. Det enda jag tycker är kasst: om man, i vänstermenyn, väljer valfritt skrivarmärke får man upp en lista där man behöver klicka vidare och ladda en ny sida för att få upp modeller. AJAX eller dylikt vore att föredra.

Angående innehåll finns det inte så mycket att analysera. Varken köpvillkoren eller leveransinformationen utelämnar några som helst tvivel. Om oss-texten är väl avvägd mellan byråkratisk och lekfull för att locka såväl privatpersoner och företag, och det hela avslutas med en bild på Tonerkungen himself så man får veta vem man har och göra med.

Produkttexter finns det inget egentligt behov av till deras toners, men till skrivare, sladdar och liknande är det perfekt.

Utbud

Själv har jag dålig koll på vad det finns för märken att tillgå till skrivare, men det känns onekligen som om de flesta märken finns där. Några få skrivare, USB-minnen, kablar och diverse-grejer finns också.

Kort och gott

+ Simpel sida och navigation
+ Stort antal märken
+ Leveranstiderna i Stockholm och Göteborg
+ Texterna

– Navigationen via märke -> typ av skrivare kan förbättras
– Inget godis till Partykungen, vad handlar det om?!

 • Tack Oscar, vilken fin feedback. Hade lite mycket förra veckan så har inte hunnit kommentera förrän nu. Navigationen är svår, tack för påminnelsen. Vi behöver bli bättre där och inte slå oss till ro. Jag har idag kompenserat Partykungen duktigt med godis så jag tror att det är uträtt. Haha.

  Tack igen för bra synpunkter och fortsätt med dina genomgångar av olika sidor. Bra jobbat!

  • Tack för godiset Rikard! ;)

   • Helt glömt av att svara här. Kul att du gillar det och skönt att höra att Joel äntligen fick sitt godis!

    Keep up the good work, båda två! Ni är stora inspirationskällor :)