E-handelsonsdag: Muminmuggar


Nummer tre i följetången E-handelsonsdag blir Muminmuggar. Grabbarna som har startat och driver sidan, Anton och Joel, är bara 20 år gamla. Webbutiken startades 2009 som ett projektarbete i skolan.

Numera säljer de också köksredskap på nätet via Lykka.se, en sajt vi kommer till i ett senare skede av E-onsdag.

Utseende och innehåll

Lättnavigerad och överskådlig sajt. Inte riktigt mina färger, men det är ju olika för alla vad man tycker om. Även om jag som barn var rädd för Mumintrollen och egentligen inte har en aning om vem som är vem, tycker jag att det är en trevlig sajt att klicka runt på. Produkttexterna ger mig en viss inblick och gör att jag kan förstå lite halvt vad det handlar om.

Om-texten, som jag hyllade hos Headler, måste jag säga att jag är något besviken på. Den gör väl det jobb den ska göra, men knappast mer än så. Vad jag vill se är bilder och mer information om vilka Anton, Joel och Vendela är.

Kundtjänst

Enligt boxen “Kontakta oss” kan man välja tre olika sätt att kontakta kundtjänsten, via chatt, via mejl och via telefon. Jag tar dock steget längre och anser att kundtjänsten även verkar på Kundo.

Jag har själv inte beställt någonting och inte heller testat på kundtjänsten men av allt beröm på deras konto hos Kundo att döma så verkar det fungera ypperligt. Jag är inte särskilt förvånad.

Utbud

Som jag skrev tidigare har jag absolut ingen koll på Mumintrollen what so ever, vilket gör att jag blir helt förvånad över hur mycket det finns. Jag skulle egentligen vilja säga hur mycket skit det finnns, men det här är inte skit. Det är genialt.

Mumintrollen är sådant man älskar (Såvida man inte är rädd för dem) och alltid kommer att älska. En samling helt tidlösa produkter som om en sisådär 10-15 år kommer vara en påminnelse om hur underhållningen såg ut förr i tiden.

Muggar, skålar och burkar kan man inte få nog av. Om man trots allt får nog av det finns det alltid anledning att köpa en snyggare skål, just för att den är snyggare.

Efterfrågan finns där, Muminmuggar ser till att utbudet finns där.

Kort och gott

+ Enkel och framförallt lättnavigerad sida
+ Utbudet!
+ Produkttexterna
+ Bloggen

– Något opersonligt